Een pure verleider van de eerste tot de laatste slok. Sangiovese zonder zurige kantjes….
Een heerlijke, zachte wijn uit Montalcino die zich vlot laat drinken!
Schitterende wijn uit de nog veel te weinig bekende regio Montecucco in Toscane. In deze regio gelegen tussen Montalcino en de Toscaanse kust is de Sangiovese Grosso ontstaan, de variëteit
waardoor de Brunello de Montalcino z’n bekendheid heeft gekregen!
Zeer zachte en erg goed gemaakte biologische rode wijn van de Sangiovese druif.
Fruitig bouquet waar zwarte kersen, braambessen en blauwe bessen floreren.
Zeer zachte en erg goed gemaakte biologische rode wijn van de Sangiovese druif. Erg soepel en aromatisch!
Geweldige, biologische Riserva van Gagliole. Krachtig, maar soepel rood fruit in balans met een langere invloed van de houten vaten.
Deze Rosso di Montalcino is een echte klassebak. Rijk, rond en voluptueus met tonen van rode kers, eik en ferme tannines. Bekroond met een terechte topscore van 93 van Vinous.
Zeer zachte en erg goed gemaakte biologische rode wijn van de Sangiovese druif. Erg soepel en aromatisch! Krachtpatser van formaat!
Toscane, een beroemd gebied in Italië. Prachtige steden als Firenze, Pisa & Siena vullen de mooie landschappen perfect aan.
De streek staat niet enkel bekend om de oogstrelende steden. Toscane staat synoniem met wijnen die ook de tong strelen. In Toscane heersen drie klimaten: van maritiem zacht tot mediterraan warm of juist droog. Dat zorgt voor een enorm grote variatie in wijn.