Alombekende en geprezen Milanese bitter. Mag niet ontbreken in je cocktailkast.
Een bitter van Martini, geïnspireerd op een recept van 1827. Wordt gemaakt met 100% natuurlijke producten, en dat proef je. Mooie basis voor je Negroni!
Limoncello van één van de eerste likeurfabrieken in Sorrento. Het recept met enkel onbespoten citroenen leidt tot een frisse likeur met perfecte zoet-zuur balans.
Deze complexe mix van zo'n 56 kruiden en vruchten zorgt voor een ware smaakexplosie!
De enige echte Pastis van Marseille! In dit wereldberoemde aperitief schuilt een unieke mix van anijs, zoethout en aromatische planten.
Peruaanse pisco, likeur gemaakt van de Acholado druif. Cosecha 2022, gelimiteerde batch van 4735 flessen.
Peruaanse pisco, likeur gemaakt van de Italia druif. Cosecha 2019, gelimiteerde batch van 9435 flessen.
Complexe smaken van dubbel geroosterde Mexicaanse koffie met hints van suikerriet, citroenzeste en anijs.
Smaakvol Italiaanse digestivo op basis van grappa geïnfuseerd met Alpen kruiden uit de buurt van de Nonino distilleerderij.
Een kruidige drank op basis van maar liefst 60 botanische ingrediënten. Heerlijk complex!
Door de tientallen planten, kruiden en schorsen die volgens het originele recept van 1863 worden verwerkt, biedt Elixir d’Anvers Reserve een delicate smaak.
Belgische sleedoorngin uit Brussel. De extra lange maceratie met enkel bessen van topkwaliteit zorgt voor erg veel expressie!
Een mediterrane verrassing met een complex maar harmonieus smaakprofiel: citrus, botanisch, zoet, bloemen...
CARUMBOLA Dark Spice is a ‘spiced rum’ van Caribbean rum met natuurlijke smaken van 6 exotische kruiden.
Franse cognaclikeur bestaande uit cognac, gember en vanille.
Zeer smaakvolle sinaasappellikeur waarbij de balans tussen zoet en fris perfect is!
Het streekproduct van 2019! Een succesformule bereid met 32 kruiden en botanische ingrediënten. Al 150 jaar geproduceerd volgens hetzelfde recept.
Ben je op zoek naar een spirit met een heerlijke zoetigheid en toch wat pit? Deze Southern Comfort is zeker iets voor jou! Het heeft de intense smaken van whisky zonder scherp randje.
Stevige groene kruidenlikeur gemaakt van maar liefst 130 verschillende kruiden, planten en bloemen die in de Alpen groeien.
Een verfijnde amaretto om de elegante complexiteit van het Centraal Station te eren.
Een Pastis samengesteld om voor een Franse revolutie in de mond te zorgen.
Stevige gele kruidenlikeur gemaakt door de Paters van Chartreuse, in nauwe samenwerking met de Meilleurs Ouvriers de France. Blend van verschillende oudere gele chartreuses.