Likeur op basis van jenever, met sterke aroma's van kersen en kruiden. Vleugje amandel ook!
Likeur op basis van jenever met sterke smaken van donkere, pure chocolade, sinaas en vanille.
Een heerlijke koffielikeur op basis van Hasseltse jenever en 100% natuurlijke koffie extracten.
Bitterzoete aperitief, tussen Vermouth en bitters als Campari. Gemaakt door de familie Carpano in Milaan.
Een bitterzoete Franse likeur op basis van verse gentiaan. Traditioneel gedronken in combinatie met water en een ijsblokje.
Belgische fruitjenever, verrijkt met sap van overheerlijke appelen.
Eerder kruidige muntlikeur uit het Italiaanse Milaan.
De meest geconsumeerde likeur in Portugal. Zoetere, net iets bitterdere likeur. Goed gebalanceerde smaak en mondgevoel.
Unieke Celtische likeur op basis van een blend van Ierse Malt Whisky. Deze wordt dan door steenkool gefilterd en geïnfuseerd met honing en koninklijke jam.
Een ongetwijfeld unieke likeur, gevuld met 100% bietensap. De aardse kwaliteit van rode biet wordt in perfecte dosis aangevuld door zijn natuurlijke zoetheid.
Amaro Averna is een Siciliaanse drank die reeds meer dan 150 jaar wordt geproduceerd.
Riserva Speciale reeks van Martini. Vermouth van premium kwaliteit.
Riserva Speciale reeks van Martini. Vermouth van premium kwaliteit.
Caribbean rum met Belgische Chocolade en room.
Bitterzoet likeur dat Belgische roots heeft, ooit genezend was en verrassend lekker is met witte wijn.
Caribbean rum met natuurlijke koffie-extracten (20%).
Italiaanse likeur met een onweerstaanbaar zachtzoete hazelnootsmaak die uitstekend combineert met koffie en chocolade = Een waar verwenmoment!
Verrassende groene aperitivo uit Venetië. Op basis van tal van kruiden en vruchten waaronder bittere sinaasappel, zoete sinaasappel, zachte absint, alsem, kamille, kaneel, cinchona, bruine chiretta, koriander, tonka boon, ... en nog zoveel meer!
Italiaanse likeur op basis van steranijs of groene anijs. Deze kwaliteitsvolle Sambuca bevat minder suiker en is zachter dan andere Sambuca's.
Een zeer verfrissend Franse anijsdrank! Lekker aangelengd met wat water en verrassend smakelijk in talloze gerechten.