Het antwoord op hoe de gin gemaakt wordt, schuilt in z'n naam: Amato. Amato wordt gedistilleerd in small batches. Telkens weer even uniek met tonen van fruit, kruiden en .... Groenten!
Gin uit Londen, verkregen via micro-distillatie van het hoofdkruid; Juniper of jeneverbes.
Aan de basisingrediënten van de Sacred gin wordt orris toegevoegd, de wortel van de iriswortel.
Koriander is de tweede meest gebruikte botanische in gin, maar krijgt zelden de hoofdrol. Hier brengt Sacred met hun koriander gin verandering in.
Een uitbundige uitdrukking van de meest aromatische kruiden: kardemompeulen
"Generously complex"
BelRoy's Gin is een London Dry-stijl van gin, met een genereus en complex smaakprofiel.
Een florale gin met pit! "Gezellig op een woensdag of voor een feestje op zaterdag" (Tanja Dexters)
Brockmans doet het net iets anders. Hier wordt "standaard" gin opnieuw gedistilleerd met rijper besfruit als wilde blauwbessen en zwarte bessen. Dit geeft een zoeter karakter!
Nieuw-Zeelandse artisanale Premium Gin. Heerlijk complex en karaktervol, maar ook zacht en exotisch. Deze gin wordt enkele in uiterst kleine hoeveelheden geproduceerd om kwaliteit te garanderen!
BCN gin wordt gedistilleerd in Priorat, een streek die befaamd is om haar rode wijnen. Dat is de Belgische ginmakers niet ontgaan. Ze geven BCN een streekgebonden toets door toevoeging van twee lokale druiven: Cariñena & Grenache.
Nieuw-Zeelandse artisanale Premium Dry Gin van Rogue Society. Heerlijk complex en karaktervol, maar ook zacht en exotisch. Deze gin wordt enkele in kleine hoeveelheden geproduceerd om kwalilteit te garanderen!
Monkey 47 is een zeer uitgesproken gin. Een aantal opvallende ingrediënten zijn lavendel, amandel, mint & vlierbes. Het is ook één van de meest spraakmakende gins met wel 47 botanicals!
The botanist is een Islay Dry Gin van Bruichladdich, eerder bekend van hun whiskys. De 22 kruiden die gebruikt worden voor deze gin worden allen lokaal geoogst op hetzelfde eiland.
Zeer zachte en subtiele gin. De gin wordt in Engeland gedestilleerd en op sterkte gebracht met IJslands water.
Voeg aan een originele gin Spaanse pompelmoes toe. Je krijgt een frisse spirit met een lichtjes bittere punch...
World's Best Old Tom Gin - World Gin Awards 2019
Gin die verrijkt werd met gedistilleerde drop.
Buss n°509 Raspberry is een Antwerpse gin met heerlijk frisse kruiden en vers fruit.
Spring gin heeft z'n naam niet gestolen. De gin werd gedistilleerd met een uniek set botanicals uit het Middellandse zeegebied.
Onovertroffen Japanse gin van met de hand geselecteerde botanicals en een dubbele portie yuzu. Erg puur, fris en uitgesproken!
Onovertroffen Japanse gin van met de hand geselecteerde botanicals. Erg puur, fris en uitgesproken!
Een Spaanse London dry Gin bereidt in de unieke plaats Sikkim.
Hebridean Gin, gemaakt met 10 speciaal uitgezochte botanicals en bronwater, rijk aan mineralen, vanop het eiland Raasay.
Copper Head is gin van Belgische komaf, bedacht door Yvan Vindevogel en Bernard Filliers. Het is een soepele, premium gin met een kruidig karakter.