Een ode aan de Japanse terroir door een combinatie van rode Shiso en Yuzu. De smaak van Shizo cocktail wordt uitgedrukt door de delicate smaak van vers geoogste Shiso afkomstig uit Japan en biologisch gecultiveerd en gedistilleerd in België. Een ware signatuur cocktail van Bôtan Distillery.
Stijl | Citrus - Bloemig - Verfrissend |
Smaak | Yuzu - Shiso - Kers - Amandel - Sakura De smaak van Shizo Cocktail wordt uitgedrukt door de delicate smaak van vers geoogste Shiso (afkomstig uit Japan) maar gekweekt in ons terroir in België. |
Occassion | Apéritif, after-dinner, langzaam nippen |
Perfect serveren | Serveer ijskoud en giet 110 ml* over een ijsbal of een groot ijsblokje in een tumblerglas, garneer met een schijfje limoen of een blaadje basilicum. *Alcoholische versie: voeg 30 ml Gin of neutrale Sake toe. |
Distillaties | 11 individuele distillaties van verse kruiden & bloemen |
Ingrediënten | Bôtan Hanami® [water, natuurlijke botanische distillaten*], natuurlijke monodistillaten*: shiso, sansho, zwarte peper, oranjebloesem, water, honing**, limoensap (NFC), yuzu-sap (NFC) *Van biologische landbouw **van Belgische oorsprong (NFC) = Niet Van Concentraat |
1 fles bevat | 6 tot 7 glazen (porties van 110 ml) |
Houdbaarheid: 2 jaar ongeopend |
Na opening: Binnen 8 dagen consumeren en gekoeld bewaren |
Schudden voor gebruik |
Geteeld, gedistilleerd en gemengd door Bôtan Distillery |
0,00% ABV |
geen alcohol - geen E-nummers - geen citroenzuur - geen kaliumsorbaat - geen toegevoegde suikers - geen concentraten - geen kunstmatige zoetstoffen - geen chemische aroma's - geen extracten van kruiden/vruchten - geen conserveringsmiddelen - geen gluten - geen vitamine c aka ascorbinezuur - geen additieven - geen kleurstoffen - geen emulgatoren - geen stabilisatoren |