13 jaar oude rum uit St. Lucia van distilleerder Saint Lucia Distillers, gerijpt en gebotteld bij Compagnie des Indes.
Slechts 304 flessen in deze batch.
11 jaar oude rum uit Haïti van distilleerder Barbancourt, gerijpt en gebotteld bij Compagnie des Indes.
Slechts 263 flessen in deze batch.
Roby Marton zet Italiaanse gin op de kaart. Hij creëerde een complexe gin met toetsen van jeneverbes, zoethout, mierikswortel, gember en citrus.
Deze blend van Frankrijks 3 beste Single Malts kreeg een rijping in de oude kelders in Charente. Niet geturfd, complex en elegant, erg zacht.
Blended Malt Scotch Whisky. Eerste batch van deze newmake dram, kreeg een finish op sherry vaten. Zeer genietbaar, toegankelijk en fijne scotch. Werd op 91.6 Proof gebotteld.
Single Cask Single Malt Whisky, samengesteld uit verschillende vatrijpingen die een finish kregen op vaten waar voorheen rum in rijpte.
Een houtachtige Bache-Gabrielsen van het Pure & Rustic gamma met tonen van zoethout, kruidnagel en geroosterd brood.
Een lichte en fruitige rum van Dominicaanse bodem die de Cubaanse onafhankelijkheidsstrijd viert.
Een onmiskenbaar elegante rum uit Antigua met unieke persoonlijkheid.
Een Dominicaanse rum van zachte en ronde tonen die typisch zijn voor een veroudering volgens solar-systeem.
Suau is een Mallorcaanse gin in een Engels jasje. Het is een echte London dry gin die daar ook gestookt wordt.
Artisanale rumblend van Jamaicaanse rum die geblend wordt met Caraïbische rum uit Franse eiken vaten, op vatsterkte gebotteld!
Dictador Amber, 100 Months is een rum die 100 maanden heeft gerijpt. Het is de basis van Dictadors rum lijn.
Jonge, fijne jenever van Stokerij Lanneau. Fijn, jong, puur en zacht van smaak.
Amerikaanse, aparte en ronde gin die rustte en rijpte op Kentucky Bourbon Barrels.
Een uitstekende rum gemaakt van fairtrade geteeld suikerriet.
Breil Pur is Zwitsere vakkennis gevangen in een fles. Het is een stevige gin waarin je de frisheid van de Alpen ontdekt.
Zachte, fijne Bourbon, genoemd naar de stroom die onder het stadje Lexington stroomt om zo de rijke geschiedenis van het distilleren te eren.
Few is een verfrissende gin die het goed doet in cocktails!
BCN gin wordt gedistilleerd in Priorat, een streek die befaamd is om haar rode wijnen. Dat is de Belgische ginmakers niet ontgaan. Ze geven BCN een streekgebonden toets door toevoeging van twee lokale druiven: Cariñena & Grenache.
Het antwoord op hoe de gin gemaakt wordt, schuilt in z'n naam: Amato. Amato wordt gedistilleerd in small batches. Telkens weer even uniek met tonen van fruit, kruiden en .... Groenten!
Een glutenvrije gin van Amerikaanse bodem met een knipoog naar de drooglegging.