Een verfijnde amaretto om de elegante complexiteit van het Centraal Station te eren.
Deze likeur werd geproduceerd volgens een authentiek en artisanaal proces met 100% amandelen. Deze worden lange tijd gemacereerd in een granenalcohol om zo een subtiele zachtheid en fijne smaken te verkrijgen. Erg zacht en vol en wat zoetig.
Serveer en geniet puur of op ijs!
----------
Het Centraal Station, waar 10 jaar lang aan gebouwd werd, opent eindelijk zijn deuren. Steen en staal werden omgetoverd tot een adembenemend meesterwerk, dat terecht de bijnaam 'de Spoorwegkathedraal' kreeg. Met zijn spectaculaire koepel, trappenhuis en staal- en glasconstructies is het de moeder der Antwerpse monumenten. Bovendien staat het bekend als een van de mooiste treinstations ter wereld.
Vandaag is het Centraal Station nog steeds het kloppende hart van de stad – een prachtig bouwwerk waar Antwerpenaren echt thuiskomen en dat iedere bezoeker weer versteld doet staan. Een toost op deze finesse!