Bianco Rosso herbergt een zorgvuldige selectie van regionale kruiden en wijn. De specifieke blend is nog aan haast niemand verklapt, met uitzondering van meester-herborist Ivano Tonutti.
Wat wel geweten is...
De wijn is een blend van Trebbiano uit Emilia Romagna en Catarratto uit Sicilië. Hier wordt het cruciale ingrediënt alsem aan toegevoegd. Het wordt (nog altijd) geteeld en geoogst een paar kilometer ten zuiden van de thuisbasis in Pessione.
Wat typerend is voor Bianco Rosso...
Het is een intense icono d'Italia. Hij doet je zintuigen heropleven, keer op keer. Hij doet dat met intense noten van kruidnagel, nootmuskaat en kaneel.
Wie Bianco Rosso proeft of drinkt zal zeker ook zijn bitterzoete geur niet missen. De geur is afkomstig van karamel waaraan de vermout zijn dieprode kleur dankt.
Drink deze rode Martini puur met een schijfje appelsien. Of mix het vruchtensap of bronwater. Zo maak je er de ultieme dorstlesser van.
Allergenen: Zwaveldioxide & Sulfiet