Jaren geleden vond wildplukker en herbioloog Fred Cremasco een oud receptenboek van eind 1800. Deze boek bevatte verschillende recepten voor vermouth, amaros, bitters en andere natuurlijke en medicinale drankjes. Hij werd meteen geïnspireerd om iets te doen met deze oude recepten. Om dit te bereiken, begon hij met het verbouwen van allerhande kruiden en botanicals en met het wildplukken en verzamelen van enkele wildgroeiende soorten in een nabijgelegen natuurreservaat. Hij kreeg hier zelfs goedkeuring voor van de overheid.
Eigen versie van de beroemde Negroni Cocktail. Federico verbouwt en distilleert helemaal zelf en maakt prachtige artisanale varianten op gekende type dranken.
Deze Negroni cocktail is vervaardigd door 3 bestaande spirits te blenden in gelijke delen:
- Fred Jerbis Vermut 25
- Fred Jerbis Bitter 34
- Fred Jerbis Gin 43
Zeer rijk in parfum (kruiden en citroenschil). Zeer elegant en toegankelijk - geserveerd over ijs met een twist van citrusschil.