Zeer geslaagde rode wijn uit Piëmonte te Italië. Weerom klassewijn van wijnmaker Massolino.
Zeer geslaagde rode wijn uit Piëmonte te Italië. Weerom klassewijn van wijnmaker Massolino.
Colore is de mees exclusieve wijn van Bibi Graetz, gemaakt met druiven van zeer oude Sangiovese stokken. Een ware reflectie van de oeroude stijl van Toscane.
Liu van Castello dei Rampolla is een krachtige blend met focus op de Merlot. Topjaar 2019 levert een ronduit schitterende wijn op!
Sammarco van Castello dei Rampolla is een krachtige blend met focus op de Cabernet Sauvignon. Topjaar 2016 levert een ronduit schitterende wijn op!
Knappe wijn van dito wijnmaker in het Italiaanse Toscane. Fieldblend die volledig biologisch en met ecologisch verantwoorde methodes tot stand kwam.
Knappe wijn uit het noorden van Italië. De druiven voor deze wijn zijn afkomstig van uitgekozen percelen, beplant met 40 jaar oude wijnstokken.
Bewaarwijn van Gagliole. Ongelooflijk in structuur en volume.
Afkomstig van verschillende wijngaarden gelegen in Napa Valley. Representeert het klassieke karakter van Californië.
Geniet van deze Gigondas bij een rijkelijk stoofpotje.
Eén van de nog (te) weinig ontdekte parels uit Péssac-Leognan. Sensueel zachte wijn, superelegant maar ook zeer intens! Pareltje!
Topcuvée van de Barbera-druif. Lage produktie van een perceel zeer oude ranken. Paarsrode kleur, explosie van vers rood en zwart fruit, romige afdronk.
Knappe aparte cuvee van Spottswoode. Lyndenhurst bestaat voornamelijk uit Cabernet Sauvignon uit Napa Valley. Kracht & elegantie in een fles!
Wit vlees is doorgaans delicaat en licht van smaak. Ga dus voor een wijn die niet overheerst. Witte wijn of een lichte, fruitige, rode wijn lenen zich daar uitstekend toe.
U kan de rode wijn op voorhand koelen. Op die manier komt het fruitige extra naar voren.