De wijngaard Grand Poujeaux, van ongeveer 30ha, is gelegen op het plateau van Moulis. Hier worden de beste Moulis wijnen geproduceerd.
Knappe wijn uit het noorden van Italië. De druiven voor deze wijn zijn afkomstig van uitgekozen percelen, beplant met 30 jaar oude wijnstokken.
Rode wijn uit het Australische Maclaren Vale. Afkomstig van oude "wilde" wijnstokken van de Grenache en Carignan ranken die "droog" worden opgevoed.
Afkomstig van verschillende wijngaarden gelegen in Napa Valley. Representeert het klassieke karakter van Californië.
Knappe wijn van dito wijnmaker in het Italiaanse Toscane. Fieldblend die volledig biologisch en met ecologisch verantwoorde methodes tot stand kwam.
Een echte voltreffer met de zwoele verleider, de primitivo (druif) uit Puglia, Italië! Nu ook in Bag in Box!
Zeer zachte en erg goed gemaakte biologische rode wijn van de Sangiovese druif. Erg soepel en aromatisch!
Knappe wijn uit het noorden van Italië. De druiven voor deze wijn zijn afkomstig van uitgekozen percelen, beplant met 40 jaar oude wijnstokken.
Lichtere, fijne maar krachtige rode wijn uit Piëmonte, Italië. Produttori del Barbaresco is gemaakt van de Nebbiolo druif. Met iets meer bittere toetsen en een fruitig karakter, uitstekend te combineren bij zwaardere gerechten.
Biodynamisch geproduceerde rode wijn uit Montagne Saint-Emilion, Bordeaux. Merlot en Cabernet Sauvignon, met de hand ontsteelt, waarvan 30% hele trossen. Volle en rijpe stijl, bosfruit en kruidigheid.
Een top reserva wijn (18 maanden houtrijping) van Bodega Inurrieta met veel fruit, rijp, zacht, evenwichtig en met een perfect geïntegreerd, maar duidelijke houttoets.
Geweldige, biologische Riserva van Gagliole. Krachtig, maar soepel rood fruit in balans met een langere invloed van de houten vaten.
Nieuwer project van Rene Barbier, anno 2017. 100% Garnacha uit de Montsant, net buiten Priorat.
Nieuwer project van Rene Barbier, anno 2017. 100% Garnacha uit de Montsant, net buiten Priorat.
Wijnmaker Tegan Passalacqua beheert en bezit deze wijngaard. De wijnranken van 1915 gedijen prima op de bodem van selenica.
Lichtere, fijne maar krachtige rode wijn uit Piëmonte, Italië. Produttori del Barbaresco is gemaakt van de Nebbiolo druif. Met iets meer bittere toetsen en een fruitig karakter, uitstekend te combineren bij zwaardere gerechten.
Dit gecertificeerd bio-domein heeft een bijzondere kalkbodem. Dat levert bijzondere wijnen op met minerale en florale toetsen.
Zeer geslaagde rode wijn uit Piëmonte te Italië. Weerom klassewijn van wijnmaker Massolino.
Eerste oogstjaar. Sublieme, intense Malbec. Het bewijs dat ook Franse Malbec intens, rijp en zacht kan zijn. Top! Slechts 1330 flessen geproduceerd!!!
Derde oogstjaar. Sublieme Ribera del Duero gemaakt door Fransman Xavier Copel. Zeer oude Tempranillo op meer dan 700 meter hoogte. Rijk, rijp en complex, maar vooral o zo lekker. Slechts 1800 flessen geproduceerd!
Liu van Castello dei Rampolla is een krachtige blend met focus op de Merlot. Topjaar 2019 levert een ronduit schitterende wijn op!
Zeer zachte en erg goed gemaakte biologische rode wijn van de Sangiovese druif. Erg soepel en aromatisch! Krachtpatser van formaat!
Tweede oogstjaar. Sublieme, intense Malbec. Het bewijs dat ook Franse Malbec intens, rijp en zacht kan zijn. Top! Slechts 1300 flessen geproduceerd!!!
Eigenwijze Barolo van Alessandria Crissante. Vol in fruit en voorkomen, breed, zacht en erg lang in afdronk.