Een echte voltreffer met de nieuwe primitive (druif) uit Puglia, Italië!
Zeer zachte en erg goed gemaakte biologische rode wijn van de Sangiovese druif.
Zeer zachte en erg goed gemaakte biologische rode wijn van de Sangiovese druif. Erg soepel en aromatisch! Krachtpatser van formaat!
Geweldige, biologische Riserva van Gagliole. Krachtig, maar soepel rood fruit in balans met een langere invloed van de houten vaten.
Een pure verleider van de eerste tot de laatste slok. Sangiovese zonder zurige kantjes….
Het frisfruitige karakter van deze rosé wijn spreekt tot de verbeelding. Een Rosé uit de Côtes du Rhône die zeer drinkbaar is en mooi presenteert aan tafel of op het terras!
Zeer zachte en erg goed gemaakte biologische rode wijn van de Sangiovese druif. Erg soepel en aromatisch!
Ronde, volle rode wijn van de Mecia druif uit Bierzo (Spanje). Mooie toegankelijke stijl met veel rood fruit en een breed, zacht karakter. 92/100 PARKER
Geweldige rosé wijn van de hand van Sacha Lichine van Château Prieuré Lichine. Zonder twijfel één van de beste Rosé wijnen uit de Provence!
Pizza combineren met wijn: een rare gedachte volgens u? Volgens ons is pizza en wijn een uitstekende match. De toppings van de pizza bepalen de wijn die erbij past.
De klassiekere pizza's met vooral kaas en tomaat, gaan uitstekend samen met Italiaanse, fruitige, rode wijn. Het is belangrijk dat de wijn voldoende aciditeit en fraîcheur heeft. Buiten Italië denken we vooral aan jonge cuvées die niet te veel eik hebben gezien.