Quinta da Crasto is een familiaal topdomein uit de Douro-vallei, bekend voor hun portwijnen maar zeker en vast ook voor hun droge wijnen. Met deze Altitude 430 wilden ze een andere benadering voor rode Douro-wijn: finesse, complexiteit, fraîcheur, elegant
Colore is de mees exclusieve wijn van Bibi Graetz, gemaakt met druiven van zeer oude Sangiovese stokken. Een ware reflectie van de oeroude stijl van Toscane.
Sammarco van Castello dei Rampolla is een krachtige blend met focus op de Cabernet Sauvignon. Topjaar 2016 levert een ronduit schitterende wijn op!
Geweldige rosé wijn van de hand van Sacha Lichine van Château Prieuré Lichine. Zonder twijfel één van de beste Rosé wijnen uit de Provence!
Zeer zachte en erg goed gemaakte biologische rode wijn van de Sangiovese druif. Erg soepel en aromatisch!
Liu van Castello dei Rampolla is een krachtige blend met focus op de Merlot. Topjaar 2019 levert een ronduit schitterende wijn op!
Knappe wijn van dito wijnmaker in het Italiaanse Toscane. Fieldblend die volledig biologisch en met ecologisch verantwoorde methodes tot stand kwam.
Het frisfruitige karakter van deze rosé wijn spreekt tot de verbeelding. Een Rosé uit de Côtes du Rhône die zeer drinkbaar is en mooi presenteert aan tafel of op het terras!
Lichtere, fijne maar krachtige rode wijn uit Piëmonte, Italië. Produttori del Barbaresco is gemaakt van de Nebbiolo druif. Met iets meer bittere toetsen en een fruitig karakter, uitstekend te combineren bij zwaardere gerechten.
Bewaarwijn van Gagliole. Ongelooflijk in structuur en volume.
Rode wijn uit het Australische Maclaren Vale. Afkomstig van oude "wilde" wijnstokken van de Grenache en Carignan ranken die "droog" worden opgevoed.
Om pasta te combineren met wijn, hangt alles af van de saus. De keuze ligt voornamelijk op Italiaanse wijnen, wat natuurlijk logisch is.
Hebt u een pastagerecht in gedachte met een tomatensaus? Ga dan voor een heerlijke Chianti uit Toscane. Deze heeft mooie, frisse zuurtjes waardoor de saus helemaal tot zijn recht komt.
Of drinkt u liever witte wijn? Combineer eens een Pinot Grigio met een pasta met champignons: heerlijk!