Een absolute topchampagne! De originele brut van Ruinart.
Klassieke Sauvignon Blanc uit de Californische Napa Valley. Een fermentatie op zowel Franse eik, roestvrij staal, amfora's en betonnen cuvées levert een verrassend resultaat op. Geuren van citrus en steenfruit verleiden tot een eerste unieke slok...
Nieuwer project van Rene Barbier, anno 2017. 100% Garnacha uit de Montsant, net buiten Priorat.
Nieuwer project van Rene Barbier, anno 2017. 100% Garnacha uit de Montsant, net buiten Priorat.
Eerste oogstjaar. Sublieme, intense Malbec. Het bewijs dat ook Franse Malbec intens, rijp en zacht kan zijn. Top! Slechts 1330 flessen geproduceerd!!!
Derde oogstjaar. Sublieme Ribera del Duero gemaakt door Fransman Xavier Copel. Zeer oude Tempranillo op meer dan 700 meter hoogte. Rijk, rijp en complex, maar vooral o zo lekker. Slechts 1800 flessen geproduceerd!
Champagne geproduceerd met de bescherming van Moeder Natuur hoog in het vaandel. Hoe beter men zorgt voor de wijnranken, hoe bet de champagne zal zijn!
Zeer zachte en erg goed gemaakte biologische rode wijn van de Sangiovese druif. Erg soepel en aromatisch! Krachtpatser van formaat!
Tweede oogstjaar. Sublieme, intense Malbec. Het bewijs dat ook Franse Malbec intens, rijp en zacht kan zijn. Top! Slechts 1300 flessen geproduceerd!!!
Voortreffelijke hoog gewaardeerde rode volle, zachte, Amarone met een heerlijk lange afdronk. Deze Amarone kan je, qua kwaliteit, vergelijken met de beste uit de regio!
Sublieme, intense Malbec. Het bewijs dat ook Franse Malbec intens, rijp en zacht kan zijn. Top! Slechts 1300 flessen geproduceerd!!!
Sublieme Ribera del Duero gemaakt door Fransman Xavier Copel. Zeer oude Tempranillo op meer dan 700 meter hoogte. Rijk, rijp en complex, maar vooral o zo lekker. Slechts 1745 flessen geproduceerd!
Balans en harmonie komen samen in deze lichte en subtiele champagne. De blend is samengesteld uit Pinot Noir, Pinot Meunier en Chardonnay, afkomstig van de beste percelen in de Champagne streek.
Een absolute topchampagne! De originele brut van Ruinart.
Dit is de eerste witte wijn, gemaakt door Henri Lurton van het ondertussen befaamde domein Château Brane Cantenac te Margaux.
Met zijn subtiele en gastronomische aroma's is deze Brut Rosé van Billecart-Salmon een referentiepunt onder de rosé champagnes.
Deze unieke cuvée, die volledig rijpte in eiken vaten, is samengesteld uit de drie Champenoise druifvariaties en toont de kunst van het blenden door de oude methode en geest te vernieuwen en de know-how van het maken van originele champagnes.
Bewaarwijn van Gagliole. Ongelooflijk in structuur en volume.
Bij deze champagne primeren geuren van silex, gezoete rozijnen en noten. Na enige beluchting vluchten geuren van zoete kruiden en mokka het glas uit.
Deze champagne heeft een verfijnd, harmonieus en zacht voorkomen, met een zachte invloed van de houten vaten.
Deze champagne heeft een frisse en ontluikende geur, met toetsen van oranjebloesem, verse peer, pruim, vlierbloesem, fleur de lys en gerookte aroma's van silex.
Een enorme keuze kazen, een enorme keuze wijnen. Toch is het oppassen geblazen om deze te combineren. Dé vuistregel bij een pairing in wijn en kaas is: kies geen wijn die rijk is aan tannines.
Het zal misschien als een verrassing klinken: bij een kaasschotel is witte wijn doorgaans een zeer goede keuze.
Rode wijnen passen over het algemeen het best bij jonge, harde, matig belegen kaas.