Rosé van de hand van wijnmaker Jerôme Castillon. De wijn heeft dezelfde kleur als de inwonende flamingo's van het Zuid-Franse gebied waar de wijngaarden zich bevinden. Een frisse allemansvriend met een bijzonder fijne afdronk.
Het frisfruitige karakter van deze rosé wijn spreekt tot de verbeelding. Een Rosé uit de Côtes du Rhône die zeer drinkbaar is en mooi presenteert aan tafel of op het terras!
Heerlijke allemansvriend met fruitige toetsen. Deze wijn rijpte 7 maanden in betonnen vaten en werd gevinifieerd zonder chemicaliën en zonder hout.
Gastronomische wijn met een ellenlange afdronk!
Een van onze hardlopers uit de Loire is zonder twijfel deze wijn van producent Gosseaume. Een frisse, pittige Sauvignon Blanc met elegant en tropisch fruit in de neus. Met de allures van een 'kleine' Sancerre! Een waar plezier om te drinken...
Bleke, roze kleur met een aromatische geuren. Geniet van een bouquet van perzik en abrikoos met kruidige tonen. Afgewerkt met een florale afdronk en een vleugje cederhout.
Droge witte wijn met aroma's van limoen en pompelmoes. Mooi strak en elegant in stijl.
Een echte topper uit de Piëmonte-streek gemaakt van de lokale druif erbaluce! Mooi mineralig, met een zeer rijke afdronk. Bekroond met de maximale score van 3 bekers in Gambero Rosso!
Deze wijn gemaakt met 100% Godello druif is een zeer frisse wijn met aroma's van wit fruit, mineralen en een vleugje kruiden met een stevige body met mooie zuurtjes.Origineel en zeer gastronomisch!
Deze Grand Ardèche is een selectie van de allerbeste Chardonnay-druiven die rijpten op nieuwe eikenhouten vaten van Louis Latours eigen tonnenmakerij.
Deze witte wijn spreekt tot de verbeelding met zijn speelse, maar volle aroma's. Aromatisch met een lichtkruidige finish en een licht ziltige toets in de nasmaak.
Strakke, florale en fruitige wijn uit de Priorat regio in Spanje.
Weergaloze Grechetto, strak en fruitig, met een fijne, droge finish. Zeer mooie blend uit Centraal-Italië.
Schitterende Riesling afkomstig van een aparte, zeer expressieve terroir.
Zijdezachte, florale en speelse Trebbiano uit Lugana. Zeer gastronomisch en aromatisch.
Klassieke Sauvignon Blanc uit de Californische Napa Valley. Een fermentatie op zowel Franse eik, roestvrij staal, amfora's en betonnen cuvées levert een verrassend resultaat op. Geuren van citrus en steenfruit verleiden tot een eerste unieke slok...
Topversie van de Marsanne-druif. Kan zich meten met grote Franse witte wijnen.
Champagne geproduceerd met de bescherming van Moeder Natuur hoog in het vaandel. Hoe beter men zorgt voor de wijnranken, hoe bet de champagne zal zijn!
Wie 'vis' zegt, denkt automatisch aan witte wijn. Daarmee kan u weinig fout doen.
De wijn evolueert naargelang het gerecht zelf waarin de vis is verwerkt. Bij koude vis kan u het best een frisse wijn serveren met veel zuren.
Gerookte vis vraagt dan weer een wijn met wat houtlagering.Serveert u een warme visschotel met saus? Ga dan voor een droge, witte wijn, die vol en vettig is van smaak.
Rode wijn kan eveneens bij vis. Bij bruine, rode of roze vis kan u gerust een jong, rood wijntje met zachte tannines serveren.