50 jaar oude wijnstokken zorgen voor een prachtige kwaliteit! 3 Bicchieri 2023 Gambero Rosso!
Sauvignon Blanc met een zachte groene neus, fijn gekruid en verfraaid met tonen van exotisch fruit.
Pommery Brut Royal is een heerlijke frisse, levendige en delicate Champagne.
Bij de beste wijnen van Italië! Indrukwekkend hoogwaardige primitivo. Uniek in zijn rijkdom en dichtheid!
Een kruidige cocktail op basis van Opius Albedo. De zachte & frisse toetsen van venkelzaad wanen je onmiddellijk in het zuiden. Vakantie in een glas!
Een stoere, krachtige cocktail met Ginger Beer & limoen. Non-alcoholische twist op de klassieker, proef jij het verschil?
Een Gents bitter aperitief met toetsen van honing & citrus. Geserveerd met tonic - ideale starter van de avond.
Een absolute topchampagne! De originele brut van Ruinart.
100% Chardonnay-champagne zoals hij moet zijn: rijp, maar toch pittig.
Champagne geproduceerd met de bescherming van Moeder Natuur hoog in het vaandel. Hoe beter men zorgt voor de wijnranken, hoe bet de champagne zal zijn!
Een absolute topchampagne! De originele brut van Ruinart.
Balans en harmonie komen samen in deze lichte en subtiele champagne. De blend is samengesteld uit Pinot Noir, Pinot Meunier en Chardonnay, afkomstig van de beste percelen in de Champagne streek.
Louis Roderer maakt enkel estate wijnen, waar de druiven enkele in eigen beheer worden geteeld. Deze champagne is samengesteld uit 67% Pinot Noir afkomstig van de zuidelijke hellingen van 1er Cru Cumieres.
Deze unieke cuvée, die volledig rijpte in eiken vaten, is samengesteld uit de drie Champenoise druifvariaties en toont de kunst van het blenden door de oude methode en geest te vernieuwen en de know-how van het maken van originele champagnes.
Met zijn subtiele en gastronomische aroma's is deze Brut Rosé van Billecart-Salmon een referentiepunt onder de rosé champagnes.
Bij deze champagne primeren geuren van silex, gezoete rozijnen en noten. Na enige beluchting vluchten geuren van zoete kruiden en mokka het glas uit.
Hemelse champagne die minstens 32 maanden sur latte rijpte en vervolgens 12 maanden rijpte op de zeebodem aan de Normandische kust.