Eigenwijze Barolo van Alessandria Crissante. Vol in fruit en voorkomen, breed, zacht en erg lang in afdronk.
Dit is waarschijnlijk de allerbeste Nebbiolo prijs/kwaliteit op de markt! Ontdek z'n aroma's van teer, leder, rozen, kruiden en rood fruit. Deze schitterende wijn moet gedronken worden bij stevige vleesschotels.
Lichtere, fijne maar krachtige rode wijn uit Piëmonte, Italië. Produttori del Barbaresco is gemaakt van de Nebbiolo druif. Met iets meer bittere toetsen en een fruitig karakter, uitstekend te combineren bij zwaardere gerechten.
Lichtere, fijne maar krachtige rode wijn uit Piëmonte, Italië. Produttori del Barbaresco is gemaakt van de Nebbiolo druif. Met iets meer bittere toetsen en een fruitig karakter, uitstekend te combineren bij zwaardere gerechten.
Barolo van absolute wereldklasse! Claudio Boggione wordt aanzien als de 'Paus' van Barolo omdat hij bij de oudste percelen in Barolo bezit.
Zeer geslaagde rode wijn uit Piëmonte te Italië. Weerom klassewijn van wijnmaker Massolino.
Klassieke jaarlijkse uitgave van de Nebbiolo druiven van wijnmaker Massolino, afkomstig van de jongere wijnstokken uit Langhe, te Piëmonte.
Zeer geslaagde rode wijn uit Piëmonte te Italië. Weerom klassewijn van wijnmaker Massolino.
Zeer geslaagde rode wijn uit Piëmonte te Italië. Weerom klassewijn van wijnmaker Massolino.
Lichtere, fijne maar krachtige rode wijn uit Piëmonte, Italië. Produttori del Barbaresco is gemaakt van de Nebbiolo druif. Met iets meer bittere toetsen en een fruitig karakter, uitstekend te combineren bij zwaardere gerechten.
Lichtere, fijne maar krachtige rode wijn uit Piëmonte, Italië. Produttori del Barbaresco is gemaakt van de Nebbiolo druif. Met iets meer bittere toetsen en een fruitig karakter, uitstekend te combineren bij zwaardere gerechten.
Zeer geslaagde rode wijn uit Piëmonte te Italië. Weerom klassewijn van wijnmaker Massolino.
Zeer geslaagde rode wijn uit Piëmonte te Italië. Weerom klassewijn van wijnmaker Massolino.
Ooit was grappa de "poor men's drink", maar mede door de verbeterde productiemethodes, is dit door de jaren heen verandert. Produttori del Barbaresco maakt hier een grappa op basis van de Nebbiolo druif. Top uit de Pëmonte!
Ooit was grappa de "poor men's drink", maar mede door de verbeterde productiemethodes, is dit door de jaren heen verandert. Produttori del Barbaresco maakt hier een verouderde grappa op basis van de Nebbiolo druif. Top uit de Pëmonte!
Zeer geslaagde rode wijn uit Piëmonte te Italië. Weerom klassewijn van wijnmaker Massolino.
Lichtere, fijne maar krachtige rode wijn uit Piëmonte, Italië. Produttori del Barbaresco is gemaakt van de Nebbiolo druif. Met iets meer bittere toetsen en een fruitig karakter, uitstekend te combineren bij zwaardere gerechten.
Fijne rosé van Alessandria Crissante. Floraal en zacht, erg gracieus.
Wie Nebbiolo zegt, zegt Italië. Nebbiolo staat synoniem voor de beste rode druif in Italië.
Geroemd om zijn goede eigenschappen en prachtige wijnen die hij voortbrengt.
Van de druif worden wijnen gemaakt met weinig kleur. Die wordt gecompenseerd door krachtig te zijn in geuren.
Florale en aardse tonen worden aangevuld met een aroma van rood fruit.
Omdat de Nebbiolo-druif vrij stevige wijnen geeft, wordt de wijn best geserveerd bij een maaltijd. Een klassieker is bijvoorbeeld een combinatie met gebraden, rood vlees.