Dit Piëmontese wijndomein begon al vroeg met biologische wijnbouw. Al vijftig jaar lang verbouwt de familie wijn met oog op biodiversiteit.
Klassieke jaarlijkse uitgave van de Barbera d'Alba druiven van Massolino, afkomstig van de jongere wijnstokken.
Topcuvée van de Barbera-druif. Lage produktie van een perceel zeer oude ranken. Paarsrode kleur, explosie van vers rood en zwart fruit, romige afdronk.
Dit Piëmontese wijndomein begon al vroeg met biologische wijnbouw. Al vijftig jaar lang verbouwt de familie wijn met oog op biodiversiteit.
Knappe wijn van dito wijnmaker in het Italiaanse Toscane. Fieldblend die volledig biologisch en met ecologisch verantwoorde methodes tot stand kwam.
Barbera is een blauwe druivensoort die vooral voorkomt in de Italiaanse Piëmont-streek. In deze streek wordt hij dan ook het meest aangeplant. Hij komt hier al sinds de twaalfde eeuw voor.
Het is een druif die zorgt voor wijnen met lichte tannines, een hint van kersen, frambozen en aalbessen.
Door het verscheidene karakter van de druif zelf, kunnen er verschillende stijlen van wijn worden gemaakt.
De druif wordt gebruikt voor zowel bulk - als kwaliteitswijnen.