Breil Pur is Zwitsere vakkennis gevangen in een fles. Het is een stevige gin waarin je de frisheid van de Alpen ontdekt.
Blue Ribbon Gin is een hoogstaande London Dry Gin... Van Franse makelij. Er wordt volgens de traditionele bain marie methode gedistilleerd.
Het antwoord op hoe de gin gemaakt wordt, schuilt in z'n naam: Amato. Amato wordt gedistilleerd in small batches. Telkens weer even uniek met tonen van fruit, kruiden en .... Groenten!
Kounotori is een nihonshu met licht florale toetsen van lychee en appel in de neus. In de smaak is er een mooie rondeur met een licht exotische afdronk. Past perfect bij een stukje kip met wat salade of lichte vlees en vis gerechten.
Whisky in de mix met Spaanse zoete sinaasappelschillen, Indonesische cubeb (peper) en Vietnamese steranijs.
Zeg niet gewoon 'water' tegen water. Malfy gin originale wordt gemaakt met puur bronwater en dat smaak je!
Roodgekleurde zaligheid op basis van Siciliaanse bloedappelsienen.
Een spicy, uitgesproken florale gin met verrassend droge smaak. Een verrijking van de typische London Dry gin!
"Generously complex"
BelRoy's Gin is een London Dry-stijl van gin, met een genereus en complex smaakprofiel.
Zeer zachte Champagne - Prachtige presentatie: ideaal als geschenk!
Een granaatkleurige grootheid met rijpe fruitaroma's en goed omhulde tannines...
De Clos Dubreuil is minder krachtig dan sommige micro-cuvées. Toch verleidt hij fijnproevers met zijn exotische smaken, weelderige karakter en mooie lengte in de mond.
De wijn is zacht, rond en soepel gestructureerd. Hij mist misschien wat dichtheid...maar krijgt een zeer goede score!
Onvoorstelbaar, typeert het best wat wij het laatste jaar hebben geproefd uit de Languedoc-Roussillon.
Evenwicht en precisie: de inzet van deze Espectacle del Montsant! Het aroma behoudt, jaar na jaar, de kenmerken van deze unieke wijn.