Master blender Ana Rosas gebruikt enkel de beste estate grown druiven voor deze amber-rode port. Dit is een blend van houtgerijpte ports van 6 à 7 jaar oud .
Deze Whisky rijpte enerzijds in nieuwe vaten die de verouderende spirit verzacht en er de heerlijke hints van vanille aan geeft. De 2de rijping gebeurt in ex-Sherry vaten van eik uit Europa. Dit verrijkt de complexiteit en geeft fruittoetsen en vleugjes
Uiterst unieke single malt gemaakt met "bere" gerst, het graan van de Vikingen.
Blend van Japanse reserve Whisky's, unieke finish op Japanse cederhouten vaten. Wordt boven de Hibiki geplaatst qua smaak en structuur!
Een blanke Eau de Vie van cider.
Single maritieme en dus zilte Schotse malt met krachtig, rokerig karakter dat een peperachtige smaak in de mond achterlaat. Krijgt hoge scores van kenners!
Limoncello van één van de eerste likeurfabrieken in Sorrento. Het recept met enkel onbespoten citroenen leidt tot een frisse likeur met perfecte zoet-zuur balans.
Zin in een zoetig aperitief? Deze zeer oude batch Pineau des Charentes, ontwikkeld in Borderies, heeft hiervoor alles in huis!
Bitterzoet likeur dat Belgische roots heeft, ooit genezend was en verrassend lekker is met witte wijn.
Een rijke, krachtige en omhullende Fougerat. Deze cognac weet finesse, kracht en frisheid te combineren.
Bij deze Pineau de Charentes van Fanny Fougerat vloeien vers druivensap en cognac samen tot een heerlijke mix van zoet en zuur. Een heerlijk aperitief!
Een, voor zijn leeftijd, volwassen Islay Single Malt met bloemige elegantie en zware turf.
Zeer puur product van de meest karaktervolle én zeldzame Picolit druif.
Een puur product gemaakt van de bekende Ribolla met een aroma spectrum van citrusvruchten en marsepein nuances.
Een Monovitigno blend gedistilleerd in limousin, gresigne en ex-sherry eiken vaten.
De basis van deze Highland Single Malt Scotch Whisky rijpte op ex-Bourbon vaten, om dan verdeeld te worden over witte, tawny en ruby portovaten voor een complexe finishrijping.
Een single grain whisky met verhoogd alcoholpercentage (cask strength) van een van de meest energiezuinige whisky makers in Schotland.
Sublieme Ribera del Duero gemaakt door Fransman Xavier Copel. Zeer oude Tempranillo op meer dan 700 meter hoogte. Rijk, rijp en complex, maar vooral o zo lekker. Slechts 1745 flessen geproduceerd!
Een rum die bijna een wereldreis maakte om tot de perfectie te komen.
Een uitstekende rum gemaakt van fairtrade geteeld suikerriet.
Vloeibaar snoep van Maison Fernand geproduceerd uit de oudste reserves rum van de Caraïben.
"Life is a beach"
Rock 'n roll in het glas! Een opwindende smaakbom verkregen uit twee verschillende stijlen/eilanden.
Een verfijnde Amontillado voor de fans van een super droge sherry.