loading
Valuta: € EUR 
Wijnblog

Kombucha - Bron van smaak

Kombucha - Bron van smaak

We haalden de culinaire top onder de kombucha’s in huis: BRON. BRON Kombucha wordt gebrouwen in Antwerpen en is een vaste waarde in verschillende culinaire hotspots. De basis van dit smaakvolle drankje zijn lokale en seizoensgebonden ingrediënten, indien mogelijk, aangekocht in korte keten. Smaakmeesteres Natalie van foodcollective LesOdettes staat aan de wieg van het recept.

Het Van Eccelpoel team is blij met jouw bezoek! Omdat we enkel voor de beste kwaliteit en service gaan, gebruikt deze site calorievrije cookies. In kleine bestandjes bewaren we jouw voorkeuren. Het helpt ons om jouw (gebruiks)ervaring met onze webshop te perfectioneren. Genoeg cookies? Verwijder ze van jouw browser! Manage cookies
← Keer terug naar de backoffice    • Méér dan 60 jaar ervaring • Kwalitatieve wijnen en spirits • 90% eigen import • Gratis verzending vanaf €300 • Vrijblijvende degustaties in onze wijnkelder • Verbergen