Let's go Bowling
- Geplaatst op
- Geplaatst in Champagne Bowler, Cocktail
In de jaren '30 en '40 ontstonden verschillende klassieke cocktails waar we vandaag nog steeds met plezier van sippen. Een verrassende combinatie is de Champagne Bowler. Een heerlijke mix van aardbeien, witte (schuim)wijn en cognac!
Champagne Bowler
Deze cocktail is een streling voor zowel de smaakpapillen als het oog! Een verfrissend brandyrecept met in de hoofdrol: sappige, zoete aardbeien!
We leggen je graag uit hoe je deze klassieker maakt:
Ingrediënten:
- 3 aardbeien, in plakjes gesneden
- 3 cl witte wijn - Les Salices
- 12 cl Lampo Prosecco
Hoe maak je het?
- Doe de aardbeien in een cocktailshaker en muddle/plet goed.
- Voeg ijsblokjes toe, samen met cognac en witte wijn.
- Shaken!
- Giet alles in een groot wijnglas.
- Vul aan met prosecco.
- Garneer met aardbei.
Smakelijk!